در آستانه ی یک سالگی…از وبلاگ به سایت

به لطف خدا در ۳ ترم اخیر با همراهی دانشجو های خوب دانشکده تونستیم به موفقیت های خوبی در زمینه های  مختلف برسیم. از همه شما ممنونیم به خاطر همکاری و همیاری همیشگی.خدا رو شکر بعد از یک سال فعالیت در دنیای مجازی،از وبلاگ به سایت نقل مکان کردیم تا ثابت قدمی انجمن رو نشون بدیم و بهتون اطمینان بدیم قراره حرکت رو به جلوی ما ادامه داشته باشه و این حرکت رو به رشد انجمن علمی جز با همکاری دانشجو های خوب دانشکده ممکن نیست… ممنونیم از همه تون و امیدواریم همچنان مارو در مسیر بهتر شدن یاری کنید…





آدرس جدید ما


www.archumz.com

فراخوان مسابقه طراحی پوستر اجتماعی

در ظاهر شاید این بحث معمارانه نباشه! اما میدونیم که دوستان زیادی توی رشته مون هستند که ایده پردازی های قوی ای در زمینه های مختلف دارن و از لحاظ گرافیکی هم توانایی هاشون زیاده

اینجا فرصتیه برای رقم زدن اتفاقات خوب!




فراخوان مسابقه‌ آنلاین طراحی پوستر اجتماعی ۲۰۱۲ با موضوع (Socialdesignposter)، با تم "بذرهای صلح" ، " قدرت مکالمه"

 


قوانین مسابقه:

پس از فراخوان مسابقه طراحی اجتماعی و هم گرایی در سال 2009 وهمچنین فراخوان مسابقه طراحی با موضوع در مقابل فقر در سال2010 ومسابقه دیگر به نام پوستر اجتماعی اکنون با یک فراخوان جدید به شرح زیر روبرو هستیم:


" بذرهای صلح: قدرت درمانگر گفتگو"
این مسابقه قسمتی از یک بخش بزرگتر طراحی پوستر اجتماعی است که هدفش بیان ضرورت  توسعه‌ مکالمه درمورد موضوعات مهم، و در همچنین توسعه‌ی فرهنگ طراحی گرافیک است طراحی پوستر اجتماعی معتقد است که طراحی می‌تواند دنیا را دگرگون سازد،وهمچنین طراحی می‌تواند به انسان‌ها کمک کند که با دید بازتری بیندیشند. طراحی، ابزاری برای وسیع تر کردن ابعاد ذهن است، زیرا، همانطور که خولیو  می‌گوید: "آنهایی که طراحی کردن را انتخاب نمی‌کنند، از پیش تصمیم گرفته‌اند که طراح بشوند. "
در هر طراحی باید اندکی از روح ادیسه که شامل, اشتیاق وی به خطر کردن در دریاهای ناشناخته و قدری از شجاعت است وجود داشته باشد. کنجکاوی ذهنی تنها چیزی است که به انسان‌ها اجازه می‌دهد که دانش خود و برخوردی انتقادی را رشد دهند.


معرفی موضوع:
برای رسیدن به هدف "نیک بودن"  ما باید از یک قدرت دورنی شروع کنیم؛که این همان قدرت درمانگر گفتگواست".
ما باید در تعبیر معنای "درمان" و "گفتگو" خیلی با احتیاط عمل کنیم. درمان به معنی بهبود دادن زخم‌های درونی ناشی از جدایی است . ما معنای واقعی استقلال فردی را با به وجود آوردن زندگی‌هایی که در انزواهستند را اشتباه گرفته‌ایم  واضح است که گفت و شنود چیزی بیش از یک محاوره‌ی روزمره است. هدف از گفت و شنود فهمیدن دیگران است  نه   معنای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌ها که ممکن است تبادل اطلاعات و مکالامه‌های ما را محدود نماید. ما در یک دیالوگ، یک مسؤولیت داریم و آن این است که حضور داشته باشیم و سخن یکدیگر را توانگر کنیم. ما باید همیشه به خاطر بسپاریم که کلمه‌ی "واکنش" و " عهده دارشدن از یک ریشه لاتین می آیند . ما باید به دیگران گوش بدهیم، به آنها اهمیت بدهیم. ولی باید قبل از همه اینها احساسات مردم را بفهمیم. باید همیشه به خاطر داشته باشیم که همه‌ی ما بخشی از یک کلیت خیلی بزرگتر هستیم،بنابراین خود را مانند فردی تک نبینیم، ما همگی برگ‌های یک درختیم


بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب ...

پایان خوش داستان نیمکت ها...

اساتید محترم درس کارگاه مصالح و ساخت دیدگاهشون رو در مورد مطلب نیمکت ها بیان کردند.اعضای انجمن علمی بعد از بررسی به این نتیجه رسیدند که دیدگاه اساتید رو بدون تحریف در وبلاگ قرار بدیم تا در نظر اساتید عزیز تغییری نداده باشیم.


باز هم ممنونیم از اساتیدی که این موضوع براشون اهمیت داشت و توضیحات تکمیلی رو برای روشن شدن مطلب،ارائه کردند.

این وسط ما هدفمون بهتر شدن اتفاقات و روند کلی وقایع دانشکده بوده.


برای آگاهی از نظر اساتید به ادامه مطلب برید.


ادامه مطلب ...

معماران معاصر،تجزیه تحلیل آثار

در این سلسله‌نشست‌ها که از سوی دفتر معماری و توسعه شهری تهرنگ و با حمایت شهرداری ناحیة یک منطقة یک تهران و فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود، مریم کهنسال نودهی و کاوه فولادی‌نسب به معرفی معماران معاصر و تجزیه‌وتحلیل اندیشه‌های آنان در خلال بررسی آثارشان می‌پردازند.

سلسله‌نشست‌های بررسی اندیشه‌ها و آثار معماران معاصر جهان در شش جلسه هفتگی مستمر در روزهای شنبه و در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود و در هر جلسه اندیشه‌ها و آثار دو معمار مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.
 
اولین جلسه از این سلسله‌نشست‌ها به بررسی آثار فیلیپ جانسون (برنده جایزه معماری بین‌المللی پریتزکر در سال 1979) و لویی باراگان (برندة جایزة معماری بین‌المللی پریتزکر در سال 1980) اختصاص دارد و روز شنبه اول بهمن برگزار خواهد شد. ساعت شروع جلسه 17:30 است.
در این جلسه علاوه بر بررسی آثار این دو معمار، نطق ویژة آنان هنگام دریافت جایزة پریتزکر توسط افشین هاشمی و باران کوثری قرائت خواهد شد.